Kom voorbereid naar jouw gesprek met onze checklist

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

U bent op zoek naar concreet Meesterlijk advies en professionele begeleiding voor uw nieuw interieur project op maat: een praktische en mooie maatkast voor in uw woning.

U bent verhuisd naar een iets compactere woning of u bent aan het verbouwen nu de kinderen het huis uit zijn? Kortom, u hebt nood aan opbergruimte die er ook kwalitatief goed uitziet. Hoe begint u daar nu aan?

Samen met opruimcoach Nele Colle maakten we een specifiek checklist dat u eenvoudig begeleidt bij het kiezen van de ideale maatkast. Verder hoeft u zelf helemaal niets meer te doen, we leiden het project van A tot Z. Geen stress meer dus bij het ontwerpen en realiseren van uw kast op maat. U hoeft enkel nog te genieten van de nieuwe, herwonnen ruimte met uw droomkast.

Wenst u graag de checklist? Dan kan u het nu downloaden door uw gegevens (hier links) in te vullen en u ontvangt onmiddellijk de checklist op de pagina en via mail.

U hebt onze checklist gedownload? Prima! Het enige wat wij u vragen is om deze Meesters In Maatkasten checklist te overlopen met ons en ons uw concrete wensen te laten weten. Tijdens uw bezoek aan een van onze toonzalen gaan we hier samen verder op in om uw droom te realiseren!


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x