Werkwijze

Karakter, Klasse en Kwaliteit.

Meesters in Maatkasten, dat is 200 % werken op maat. Daarom zitten we eerst samen met u aan tafel en nemen we uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken. Stapsgewijs begeleiden wij u in dit proces om tot een kast te komen die volledig voldoet aan al uw wensen. Een moderne, klassieke, zakelijke of trendy kast voor een bureau, living, berging, zolder of slaapkamer met schuifdeuren, draaideuren of scheidingswanden: u kiest en wij zorgen voor een kast met het juiste Karakter!


1. Welkom

1. Welkom

De zaakvoerder is uw aanspreekpunt. Dat vinden wij zeer belangrijk. Steeds telefonisch bereikbaar en samen wordt beslist welke de meest efficiënte manier is om tot een eerste offerte te bekomen.

2. Wat zijn uw wensen?

2. Wat zijn uw wensen?

Alles start met uw verhaal. Wij luisteren naar uw specifieke vraag en geven professioneel advies voor de indeling, look & feel van elke maatkast en tekenen de grote lijnen uit. Bovendien maken we dan ook een eerste prijsinschatting.

3. Persoonlijk ontwerp

3. Persoonlijk ontwerp

Als u op basis van deze eerste prijsinschatting beslist om met ons te werken, dan vliegen onze experts er meteen in en tekenen we met de grootste precisie uw maatkast uit. We zetten de puntjes op de i en verfijnen het persoonlijk ontwerp tot het aansluit bij uw wensen.

4. Oplossingen met finesse

4. Oplossingen met finesse

Als uw ontwerp op punt staat, checken wij alles ter plaatse nog eens volledig af en overlopen alle details nog eens met u.

5. Made in Belgium

5. Made in Belgium

Al onze maatkasten worden met de meest moderne machines in België gefabriceerd.

6. Levering & plaatsing

6. Levering & plaatsing

Meesters in Maatkasten levert en plaatst maatkasten in heel België. Onze plaatsers zijn ervaren schrijnwerkers die uw kast tot in de puntjes afwerken.

Werkwijze

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x