Werkwijze

Karakter, Klasse en Kwaliteit.

Meesters in Maatkasten, dat is 200 % werken op maat. Daarom zitten we eerst samen met u aan tafel en nemen we uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken. Stapsgewijs begeleiden wij u in dit proces om tot een kast te komen die volledig voldoet aan al uw wensen. Een moderne, klassieke, zakelijke of trendy kast voor een bureau, living, berging, zolder of slaapkamer met schuifdeuren, draaideuren of scheidingswanden: u kiest en wij zorgen voor een kast met het juiste Karakter!


1. Welkom

1. Welkom

Kom vrijblijvend inspiratie opdoen in onze prachtige showroom in Gent en Sint-Pieters-Leeuw. Heeft u een vraag? Maak een afspraak via ons contactformulier dan bereiden wij uw bezoek voor.

2. Wat zijn uw wensen?

2. Wat zijn uw wensen?

Alles start met uw verhaal. Wij luisteren naar uw specifieke vraag en geven professioneel advies voor de indeling, look & feel van elke maatkast en tekenen de grote lijnen uit.

3. Persoonlijk ontwerp

3. Persoonlijk ontwerp

Onze experts vliegen er meteen in en tekenen met de grootste precisie uw maatkast uit. We zetten de puntjes op de i en verfijnen het persoonlijk ontwerp tot het aansluit bij uw wensen.

4. Oplossingen met finesse

4. Oplossingen met finesse

Als uw ontwerp op punt staat, komen wij bij uw thuis alles in detail opmeten.

5. Made in Belgium

5. Made in Belgium

Al onze maatkasten worden met de meest moderne machines in Belgiƫ gefabriceerd.

6. Levering & plaatsing

6. Levering & plaatsing

Meesters in Maatkasten levert en plaatst maatkasten in heel Belgiƫ. Onze plaatsers zijn ervaren schrijnwerkers die uw kast tot in de puntjes afwerken.

Werkwijze

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x