Meesterlijk advies

Project Beobank - 100% op maat

Discretie & vertrouwen, 2 kernbegrippen die een bank typeren. Dit vertaalt zich in een luisterend oor voor de klant, service en klantvriendelijkheid. Evenals de bank oplossingsgericht dient te handelen naar de klant toe, doen wij als ontwerper en plaatser van maatkasten net hetzelfde.

Een maatmeubel met open hoeken in de kast: investeer tot op de vierkante millimeter!

De geschikte hoekkast in de gewone handel vinden is quasi onmogelijk. Met een maatmeubel van Meesters in Maatkasten investeer je tot op de vierkante millimeter, want het meubel biedt 100% toegang tot de ruimte.

Meesters in Maatkasten: onze filosofie

Kasten die zich aan uw wensen aanpassen en niet omgekeerd! Het team van Meesters in Maatkasten is toegewijd om dit voor u te realiseren. Gerichte oplossingen voor een gepersonaliseerde kast of totaal interieur op UW maat.

Minimalistisch maatwerk met een warme toets

Hou je van een strak minimalisme of eerder van een warme uitstraling? Met de juiste materialen en kleuren combineer je beiden. Luc Monsieur van Meesters in Maatkasten legt het je uit.

Functioneel een appartement inrichten

Mensen die van hun groot huis naar een klein appartement verhuizen, zijn vaak ten einde raad als ze beseffen dat ze heel wat spullen zullen moeten achterlaten.

Kleine plaatsen nuttig gebruiken

Je ruimte optimaal benutten of kleine ruimtes omtoveren tot ruimtes met een gigantisch ruimtegevoel. Luc Monsieur van Meesters in Maatkasten vertelt het je in geuren en kleuren.

Hoe maak je van een kast onder een dakhelling een succes?

Kasten onder dakhellingen geven vaak uitdagingen. Luc Monsieur geeft advies om deze ruimtes optimaal te benutten dankzij zwevende deuren.

Een maatmeubel met open hoeken in de kast: investeer tot op de millimeter!

De geschikte hoekkast in de gewone handel vinden is quasi onmogelijk. Met een maatmeubel van Meesters in Maatkasten investeer je tot op de vierkante millimeter, want het meubel biedt 100% toegang tot de ruimte.

Kastverlichting als meerwaarde

Creëer sfeer met geïntegreerde interieurverlichting. Luc Monsieur van Meesters in Maatkasten vertelt je waarom de gepaste verlichting je maatkast volledig af maakt.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x