Project Beobank - 100% op maat

Om de discretie in de gesprekken te bewaren, niet onbelangrijk bij een bank, werd er geluidsisolatie geplaatst in de kastenwanden. Met kasten van vloer tot plafond is er geen nood aan het plaatsen van muren, pleister- en schilderwerken, gyproc wanden, plinten, verf, behang enz. Aangezien de kasten de wanden zijn, werden heel wat kosten bespaard. Alle kasten zijn afgestemd op het plaatsen van mappen. Hoofdzakelijk voor het stockeren van classeurs en catalogen. De wenselijke diepte daarvoor is 35 cm en niet de gebruikelijke afmeting van 50 cm of 60 cm. Bij maatwerk is dat uiteraard allemaal mogelijk.

De postsortering speelt een belangrijke rol. In de bovenste bakjes kunnen postpakketjes en andere leveringen gelegd worden. Voor de persoonlijke spullen werden telescopische kasten geplaatst met sloten op: GDPR-proof dus.


Rond het kopieerapparaat, wat dagelijks wordt gebruikt, werd een functionele kast gebouwd met het oog op het gebruiksgemak bij het kopiëren: stockage van papier, sorteren van kopieën… Een renovatie van begin tot eind: 100 % op maat.


“Samen creatief” – Ilse Vleminx


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x