Over ons

Bent u nieuwsgierig naar het verhaal van Meesters In Maatkasten? 

Kom hier meer te weten wie we zijn en wat wij kunnen betekenen voor u!

Wie zijn we?

 “Samen lossen wij het op”- Luc Monsieur

Wij zijn geboren ondernemers met een stevige ervaring in de bouw-en renovatie wereld. Luc staat als bouwkundige ingenieur met veel kennis en expertise al meer dan 30 jaar met beide voeten en handen in het vak. Luc deelt vandaag graag deze ervaring en kennis met  u en u kan bij hem terecht met al uw vragen. Samen met u vormt Luc de perfecte match die zich voor de volle 200% achter uw maatkasten zet.


Wij maken geen kasten, maar oplossingen

Voor elk opbergprobleem, voor elke rechte of schuine muur, voor elke plaats in uw huis, appartement of kantoor heeft Meesters in Maatkasten dé perfecte oplossing. 100 % op maat, 100 % kwaliteit en 100 % Belgisch, want Meesters in Maatkasten heeft een waardevol partnership uitgebouwd met Neves uit Ninove. Neves combineert al meer dan 25 jaar high-end technologie met vakmanschap en weet alles, maar dan ook alles over materialen en maatkasten.

Advies met een plus

Komt u met een ruwe schets op een bierkaartje of heeft u al een uitgewerkt plan van uw architect? Prima! Heeft u bouw- of renovatieplannen of staat u voor een totaalinrichting van een kantoor? Nog beter! Door onze ervaring en expertise geven wij waardevolle tips en tricks waardoor u kosten kan besparen door bijvoorbeeld muren op een slimme manier te vervangen door kasten. Kom tijdig langs want Meesters in Maatkasten denkt graag met u mee!

Visie

Onze visie

De visie van Meesters in Maatkasten is die van een expert, een meedenkende en adviserende partner die out-of- the-kast- box denkt en innovatieve ideeën aanreikt. Voor elke smaak de gepaste look en feel, voor elke opbergvraag de juiste opbergoplossing, voor elke specifieke ruimte een kast die tot op de millimeter past. Meesters in Maatkasten stapt met volle overtuiging in elk project!

Uw visie

Heeft u zelf al een perfect idee wat u wilt of werkt u met een eigen interieurarchitect? Iedereen is welkom! Na een grondige briefing tekenen onze interieurarchitecten een persoonlijk ontwerp uit of bouwen ze verder op het ontwerp van uw interieurdesigner. Onze toegevoegde waarde? Onze ervaring en expertise waardoor we het perfecte advies kunnen geven qua indeling, materiaalkeuzes en kleuren van uw maatkasten.

Supervisie

Wanneer uw visie gecombineerd wordt met de visie van onze experts, maken we van elke maatkast een Kast met de grote K, van Kwaliteit, Klasse en Karakter. Bovendien neemt Meesters in Maatkasten de volledige supervisie voor haar rekening. Ontwerp, productie, levering en plaatsing; u kan op uw beide oren slapen. 

Meesters in Maatkasten, dat is…

  • KWALITEIT: Ontwerp, productie, materiaal en levering… kwaliteit is altijd nummer één. 
  • SERVICE: Van ontwerp tot plaatsing, een A tot Z topservice met de puntjes op de i. 
  • PERSOONLIJK: Advies, service, planning, opvolging… wij zorgen voor onze klanten. 
  • ONTZORGEN: We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x