Getuigenissen

Het is meer dan maatwerk, het is een kunstwerk!

Een tevreden klant prijst 'Meesters In Maatkasten' voor hun expertise en vakmanschap. Van deskundig advies tot de realisatie van complexe kastoplossingen, ze leveren kwaliteit met aandacht voor detail.

Meesters In Maatkasten, dat is echt maatwerk!

In de gezellige gemeente Roosdaal hebben wij met maatwerk een woning voorzien van een op maat gemaakt TV-meubel, keukenkasten, een kast onder de trap en talloze meters aan dressing.

Hoe het allemaal begon, Katrien De Cannière

In Gent mochten wij bij mevrouw De Cannière haar nieuwbouw project voorzien van maatkasten. Met veel plezier gingen wij aan de slag met haar nieuw project!

Dankzij ons kunnen Eva en Alexander genieten van hun passie.

In Melle mochten wij de familie Vervust gelukkig maken met een op maat gemaakt tv-meubel. Ze waren al eerder tevreden klanten bij ons, want we creëerden voor hen al een dressing op maat. Met veel plezier gingen we opnieuw aan de slag met hun nieuw interieur project!

Maximale benutting met maatkasten. Getuigenis van Nele Colle.

Nele Colle is professioneel opruimcoach en weet als geen andere hoe je een woning praktisch moet organiseren. Zelf is ze al enige tijd bezig met een grote verbouwing aan haar huis. Ons Meesters in Maatkasten team stond klaar met deskundig advies om deze ruimte nieuw leven in te blazen.

Van slaapkamer naar dressing op maat

Bij de familie Gorgon kreeg de slaapkamer van de zoon een nieuwe functie als dressing. Meesters in Maatkasten begeleidde het proces van A tot Z en zorgde voor de integratie van een dressing met schuifdeuren aan 2 zijden van de kamer.

Eenheid en rust van vloer tot plafond

Bij familie Vandenbosch werd in de slaapkamer een schuifdeurkast en een multifunctionele vrijstaande kast ontworpen en onder de trap een maatkast gecreëerd. Mevrouw Vandenbosch getuigt welke meerwaarde deze maatkasten voor haar betekenen.

Een project in de kijker

Een boeiend project voor Meesters in Maatkasten was dit bedrijfspand dat in 6 maanden tijd volledig werd gerenoveerd en ingericht tot een modern en functioneel kantoorgebouw voor een 60-tal medewerkers.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x