Het is meer dan maatwerk, het is een kunstwerk!

Ik kwam bij Meesters In Maatkasten terecht via het internet. Het eerste contact verliep vlot, en de 3D-rendering zorgde ervoor dat we snel op dezelfde golflengte zaten. De doorslaggevende factor om samen te werken met Luc was zijn advies en inzichten.

Voor inspiratie keek ik veel op Pinterest. Ik overwoog eerst een donkerhouten kast, maar op advies van Luc besloot ik voor een witte kast te gaan, waardoor de donkere wand beter uitkwam.

Tijdens het project zijn er enkele zaken veranderd dankzij de inzichten van Luc, zoals de kleur van de wand en de opstelling van de maatkast, zodanig dat de ruimte 100% praktisch benut kan worden.

Luc had veel praktische inzichten waardoor ik nieuwe idee├źn kreeg voor het indelen van mijn kast. Als muzikant was het belangrijk om mijn cases zonder drempel weg te kunnen steken. Het past perfect! Ik kan er makkelijk bij en het is ook uit het zicht als ik het niet nodig heb.

Er was een verloren ruimte onder de trap, maar ook daar had Luc een oplossing voor. Nu het project volledig klaar is, ben ik opgelucht. Andere schrijnwerkers zagen het niet zitten vanwege scheve muren en de complexiteit van mijn idee, maar Meesters In Maatkasten heeft een waar kunstwerk afgeleverd.

Meesters in Maatkasten zijn echte vakmensen: van Luc tot en met de plaatser is alles snel, kwalitatief en correct verlopen. Mijn conclusie? Ik zou Meesters In Maatkasten zeker aanraden aan vrienden en familie. Mijn ouders hebben zelf al contact opgenomen met Luc voor een toekomstig project.{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x