Dankzij ons kunnen Eva en Alexander genieten van hun passie.

In Melle mochten wij de familie Vervust gelukkig maken met een op maat gemaakt tv-meubel. Ze waren al eerder tevreden klanten bij ons, want we creëerden voor hen al een dressing op maat. Met veel plezier gingen we opnieuw aan de slag met hun nieuw interieur project! 

Transparante communicatie

Hoe het gezin Vervust bij ons terechtkwam in de eerste plaats? Eva had met haar man Alexander al verschillende op maat gemaakte bedrijven bezocht, en bracht toen ook een bezoek aan Meesters in Maatkasten. Ze vonden er de juiste klik met ons team door onze transparante communicatie en groot aanbod. 

Hoewel het koppel al een eerste project bij ons had afgewerkt, bleef het tweede project voor hen een uitdaging. Eva en Alexander hadden een heel concreet idee in gedachten en kwamen bij ons langs met een volledig gemaakt Pinterest-bord. Ze gaven Michiel meteen ook een eigen getekend plan van hoe hun droom tv-meubel er zou moeten uitzien.

Pronkstuk in de woning

“Wij zijn fervente spelletjes spelers en voor ons was het echt belangrijk dat ieder spel zijn eigen hoek zou krijgen. We kwamen met een specifiek ontwerp, waar we dagelijks van kunnen genieten.”, aldus Eva. 

“Tijdens onze gesprekken viel meteen op dat Michiel echt met ons meedacht aan mogelijke oplossingen, zonder beslissingen aan ons op te dringen. Hij gaf zelf aan dat het wel leuk zou zijn om met twee kleuren te werken, en hij was ook eerlijk wanneer bepaalde zaken technisch niet mogelijk waren. Hij kwam steeds met goede oplossingen waar wij ook volledig achter stonden.”

“Onze opzet van een dynamische kast voor onze spelletjes is meer dan geslaagd. Het is een pronkstuk in ons huis zonder dat het té aanwezig is. Het was interessant om de evolutie te kunnen zien van ons idee op papier tot het afgewerkte resultaat.”

Echt vakmanschap

“Meesters in Maatkasten is echt vakmanschap. We hebben op niets in onze woning moeten inboeten, want elke centimeter is benut, net zoals bij onze op maat gemaakte dressing.”, aldus het tevreden koppel.

Eva vertelt: “Bij Alexander viel meteen op dat de paslatten perfect gezaagd zijn en daaraan zie je dat je gekozen hebt voor kwaliteit en vakmanschap. Ieder project met Meesters in Maatkasten is mooi én praktisch.”

En daar blijft het waarschijnlijk niet bij voor Eva en Alexander. Ze hebben namelijk nog een nieuw project in gedachten voor een volgend op maat gemaakt meubel. “We zijn zo tevreden dat we Meesters in Maatkasten zelfs aanraden aan onze familie en vrienden”.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x