Hoe het allemaal begon, Katrien De Cannière

HOE HET ALLEMAAL BEGON                                                    

“Het begon met een glashelder idee en een Pinterest bord. Een jaar op voorhand was ik gestart met het zoeken van de juiste partner voor maatkasten in onze nieuwbouwwoning. Na meerdere gesprekken met verschillende bedrijven koos ik ervoor om samen te werken met Meesters In Maatkasten. Spoiler alert! Ik kan je nu al vertellen ik ben heel tevreden. 

Een grote troef van Meesters In Maatkasten is dat ze iedere millimeter benutten. Meester in Maatkasten levert echt UNIEK maatwerk. Onze woning is niet erg ruim, dus was het belangrijk dat de beschikbare ruimte optimaal werd benut. Bovendien hou ik van strak en tijdloos stijl.

Het meubilair is een vast onderdeel van de woning en moest voor mij mee de ruimte vormgeven zonder ze in beslag te nemen. Ik had van tevoren heel wat uren bestudeerd hoe ik de indeling zag.  Luc en Michiel hebben dat idee feilloos omgezet in 3D plannen en vervolgens prachtig uitgevoerd.  Niet te vergeten had ik hen een stevige uitdaging gegeven.” Vertelt Katrien.

THE BIGGEST CHALLENGE 

Meesters In Maatkasten kreeg 14 dagen de tijd om het project uit te tekenen en een offerte te maken. En je vraagt je waarschijnlijk af is het gelukt? Ja, het is ons gelukt! “Samen met Katrien tekenden we haar project in één namiddag uit. Daarna volstonden enkele telefoongesprekken om het plan samen te perfectioneren.” Aldus Michiel.

Het was een strakke deadline en door vertragingen in het bouwproces bleef er uiteindelijk een heel beperkte timing over waarbinnen de uitvoering moest passen. Daarin is Meesters in Maatkasten met vlag en wimpel in geslaagd. “Luc was onmiddellijk mee met mijn project, hij stelde mij gerust dat het resultaat zou zijn zoals ik het verwachtte.”, aldus Katrien.

Ook Michiel heeft mooi en efficiënt werk geleverd in de planning. We hadden alles vastgelegd en gefinaliseerd, toen ik nog een laatste toevoeging wilde met een uitschuifbaar legvlak. Ook dat hebben ze prima uitgewerkt.”


“Meesters In Maatkasten zijn echte vakmensen. Ze werken alles van A tot Z af met kwaliteit en zetten steeds de puntjes op de i. Het project is vlekkeloos verlopen. Letterlijk en figuurlijk, want ze hebben heel proper werk geleverd en een net huis achter gelaten. Ik kan met overtuiging zeggen dat zij de meest betrouwbare aannemers zijn waarmee ik gewerkt heb voor het huis.”

A VOTE OF CONFIDENCE

“Vooral in executie was dit project een vote of confidence voor beide partijen. Zowel Meesters In Maatkasten als ik hebben moeten vertrouwen op elkaars professionalisme. Door restricties in het bouwproces hadden we geen toegang tot de werf. Mijn idee lag er al en de meetstaten waren al opgenomen toen Meesters in Maatkasten aan boord kwamen. Ze moesten vertrouwen op de juistheid ervan. Als ik hen moet omschrijven in enkele woorden: snel, correct, professioneel, efficiënt en proper! Het zijn de kleine details die hen dan ook onderscheiden van andere aannemers.”

IK ZIE IK ZIE WAT JIJ NIET ZIET… 

Meesters In Maatkasten noemen zich terecht meesters in hun vakgebied. Van het wegwerken van een ventilatie en elektriciteitskasten, over kamerhoge spiegeldeuren tot het inwerken van een badkamer. Dat laatste is gek genoeg een onzichtbare eyecatcher! Niemand verwacht wanneer je de dressingwand opent dat er nog een volledige badkamer achter schuilt.

Alles is tot in de puntjes verzorgd zodat het esthetisch mooi is, maar tegelijk is het ook praktisch. Zoals de elektriciteitskast en technieken die netjes weggewerkt zijn, maar nog steeds toegankelijk blijven.

EEN KLEIN GELUK

De maatkasten behoren tot mijn kleine gelukjes in het nieuwe huis. Ik ben zo enthousiast over het project dat ik ook mijn buren Meesters In Maatkasten al heb aangeraden en hen het prachtig resultaat getoond heb”, vertelt Katrien met een grote lach. Dagelijks geniet ik van het totaalplaatje van mijn huis waar de maatkasten een constructief onderdeel van zijn. Dit allemaal dankzij mijn visie en de uitvoering van Meesters In Maatkasten.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x